Koperen Hoogte

Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere gebeurtenis die u deelt met familie en vrienden. De Koperen Hoogte is een unieke trouwlocatie en u kunt tegenwoordig ook in De Koperen Hoogte het JA-woord aan elkaar geven! De voormalige watertoren geeft een extra touch aan uw receptie, diner of trouwfeest. Met oog voor detail, stijl en optimale service. Het Serrerestaurant, deels met glazen dak, is imponerend, ruimtelijk, majestueus, feestelijk en geeft bij mooi weer tevens toegang tot het terras, vorstelijk gelegen aan het water. Uw receptie wordt tot in de puntjes verzorgd in dit Serrerestaurant.

Dineer met uw gasten in onze sfeervolle Herenzaal. Onze chefkok Alan Pearson stelt graag een heerlijk diner samen voor u en uw gasten. Hierbij kunt u denken aan een dinerbuffet, BBQ of uitgeserveerd diner.

Uiteraard voldoen wij aan al uw specifieke (dieet)wensen. Onze sommelier stelt graag een wijnarrangement samen, die het diner perfect complementeert.

Maak uw entree bij aanvang van de feestavond in het Serrerestaurant via de prachtige trap, uw gasten zullen onder de indruk zijn. Begin aansluitend uw feest met koffie/thee, een feestelijke welkomstcocktail of champagnepiramide en de speciaal voor u gemaakte bruidstaart. Onze patissier vertaalt graag al uw wensen in een prachtige bruidstaart, waar u en uw gasten van genieten. Heeft huisgemaakt gebak of petitfours uw voorkeur? Alles is mogelijk.

Uw bruiloft wordt tot in detail afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u heerlijk ontspannen geniet van deze speciale dag. De Koperen Hoogte staat garant voor feestelijkheid, topverzorging en culinaire verwennerij.

Wij leveren maatwerk, dat aansluit bij uw wensen, ideeën en budget. Uw trouwdag heeft dus altijd een eigen en persoonlijk karakter. En natuurlijk overnacht u in een van onze luxe hotelkamers! Kortom; een perfecte receptie, diner of feest, De Koperen Hoogte verzorgt het voor u.

Koperen Hoogte

Twitter

Een avond #trouw inspiratie opdoen, lekker eten (warm diner) en drinken voor maar 49,95 euro per koppel? Dat kan! pre-weddingevent.nl/events/inschri…

To top

Pre-Wedding Event is een echte avond uit voor de koppels met trouwplannen. Heeft u vragen over dit event, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen.

to the top

glitterevents               jnsevents               DJ Diyo, bruiloft dj

| thuis | Het Event | Locatie | Kaarten | Contact |

COPYRIGHT 2021 PRE-WEDDING EVENT