Het event om met zijn tweetjes van te genieten!

Tijdens de voorbereidingen voor jullie trouwdag schiet het er helaas wel eens bij in. Het genieten! Daarom komen wij met het Pre-Wedding Event. Een avond uit voor een aanstaand echtpaar met een drankje en een 2 gangen diner en bordervol met informatie omtrent trouwen.

Kom het beleven!

Het Pre-Wedding Event is een belevenis voor jullie als aanstaand bruidspaar. Naast dat u kunt gaan genieten van (live) muziek zijn er sprekers die jullie zullen gaan inspireren om de bruiloft zo origineel en persoonlijk mogelijk te maken. Er komen leuke ideeën voorbij wat betreft het diner, de muziek, bruidstaart, fotografie, trouwringen en nog veel meer!

Inspireren

Op internet en in diverse magazines is veel informatie te vinden over trouwen. Toch kunnen jullie met vragen zitten waarbij het antwoord niet zo snel te vinden is. Bijvoorbeeld 'ik wil trouwen bij die ouwe eikenboom waar we elkaar voor het eerste gekust hebben, kan dat?' Tijdens het Event kunnen jullie dit soort vragen stellen. Door het luchtig te houden krijgen jullie een interactieve avond waarbij wij jullie willen inspireren. Maar wellicht worden jullie wel op goede ideeën gebracht door het paar wat naast jullie staat.

Contacten

Zijn jullie voor de bruiloft nog opzoek naar een bepaalde leverancier? Na het 2 gangen diner is er de mogelijkheid om met andere bruidsparen of diverse leveranciers ideeën en wensen uit te wisselen. Dit in een ongedwongen sfeer met een consumptie en leuke muziek.

Leveranciers

De leveranciers die mee werken aan ons Event zijn stuk voor stuks professionals! Leveranciers met kwaliteit, ervaring, kennis en nog belangrijker, garanties! Garantie dat ze leveren wat er afgesproken is op de manier zoals jullie dat wensen. De meeste leveranciers zijn aangesloten bij een brancheorganisatie die jullie belangen behartigd.

Het event

Het eerst volgende event staat gepland op 11 oktober 2014. Dit event zal worden gehouden bij De Koperen Hoogte in Zwolle. Om deel te nemen aan dit unieke event is een inschrijving noodzakelijk. Het event zal namelijk alleen gaan plaats vinden als er meer dan 40 bruidsparen zich hebben aangemeld. Jullie kunnen je hier inschrijven voor dit event. De kosten voor deelname zijn 49,95 euro per koppel (a 2 personen). Hiervoor krijgt u een avondvullend programma inclusief (live) muziek, diner, consumpties en veel inspiratie!

to the top

glitterevents               jnsevents               DJ Diyo, bruiloft dj

| thuis | Het Event | Locatie | Kaarten | Contact |

COPYRIGHT 2021 PRE-WEDDING EVENT