Bruiloft thema; hip en hot!
Photocredit: Weddingmagazine.nl

Bruiloft thema; hip en hot!

Ik ben Priscilla Faaij, weddingplanner en trotse eigenaresse van Sparks Wedding- & Eventplanning. Verliefd of de liefde en gepassioneerd over alles wat met trouwen te maken heeft. Als weddingplanner zie ik het als mijn missie om met mijn "sparkle" de trouwdag van mijn bruidsparen tot een waar sprookje te maken. Check voor meer info over mij en mijn diensten www.sparksweddings.nl of stuur een mailtje naar info@sparksweddings.nl. Enjoy and leave a sparkle where ever you go!

Bruilofts thema's; hip en hot!
Een bruiloft is de mooiste dag van je leven en hier wil je natuurlijk wel je persoonlijke stempel op drukken. Dit kan op een heleboel leuke manieren. Maar heb je wel eens aan een thema voor je bruiloft gedacht? Helemaal hip en je kan je echt helemaal uitleven. Gooi je creativiteit in de strijd en maak er helemaal jullie persoonlijke feestje van met een thema!
Bij een thema denk je vaak meteen aan gigantisch uitbundige disney-gebeurtenissen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dit hoeft helemaal niet. Je kunt bijvoorbeeld ook een bepaald kleuren-thema kiezen.
Hieronder een paar hippe thema's als voorbeeld.

Vintage
Een thema dat nu helemaal hot is, is vintage. Denk aan leuke brocante spulletjes ter decoratie op jullie trouwdag. Het thema kun je verwerken in uitnodigingen, decoratie, taart, je jurk... je kunt er zoveel mee doen! Zet als gastenboek bijvoorbeeld in plaats van een echt boek, een ouderwetse (nog werkende) typmachine neer. Blaadje erin en laat je gasten een leuk berichtje op de typmachine typen! Met veel kant, oude koffers, pastel-kleurtjes en brocante spulletjes kom je een heel eind!

Beachy wedding
Als je gaat trouwen op het strand, is dit thema natuurlijk helemaal leuk! Het decor is er al. Met decoratie als zeesterren, schelpen, touwknopen etc kom je al een heel eind. Ga daarnaast voor een echte zeemeerminnenjurk, laat je taart maken met koraal en schelpen erop en hang diverse gekleurde lampjes op. Dit thema kun je natuurlijk ook prima doorvoeren in je uitnodigingen. Ook wanneer je niet aan zee trouwt, is dit thema natuurlijk helemaal leuk. Met de eerder genoemde decoratie tover je je locatie helemaal om tot hippe strandtent. Knoop marine-knopen om de stoelen, hang schelpen en zee-sterren op en werk vooral met marine-blauw, beige en wit.

Herfst
Trouw je in de herfst? Laat dit prachtige seizoen dan als thema in je bruiloft terug komen. Gebruik chocoladebruin, groen en oranje als hoofdkleuren en laat bijvoorbeeld je taart bedekken met (uiteraard eetbare) bladeren. Leg pompoenen neer als decoratie. Ook dit thema kun je natuurlijk heel mooi doortrekken in je uitnodigingen en je bruidsboeket.

Kleuren
Zie je niet zoveel in een echt uitgesproken thema maar wil je wel wat leuks op je bruiloft? Kies dan een bepaalde kleur (of kleuren) als thema. Deze kun je overal in laten terugkomen. Bijvoorbeeld in je uitnodigingen, boeket, taart, decoratie. Zo druk je toch een bepaalde stempel op je bruiloft zonder dat het echt overheerst of snel te veel wordt

Logo
Tegenwoordig kun je zelfs je eigen bruiloftslogo laten ontwerpen. Een logo van bijvoorbeeld jullie initialen of een andere leuke afbeelding die jullie zelf hebben gekozen of misschien zelf getekend? Dit logo kun je vervolgens gebruiken in je drukwerk zoals de uitnodigingen, tafelkaartjes, menukaartjes, bedankjes. Maar, je kunt natuurlijk bij de ingang naar jullie ceremonie/receptie/feest ook meteen een roll-banner neerzetten met jullie logo! Mooie aankleding en meteen uniek, want, geen bruidspaar heeft hetzelfde logo!

glitterevents               jnsevents               DJ Diyo, bruiloft dj

| thuis | Het Event | Locatie | Kaarten | Contact |

COPYRIGHT 2021 PRE-WEDDING EVENT